DEVA PARTİSİ HATAY İL BAŞKANI SABİT COŞKUN OLDU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

DEVA Partisi, Hatay Kurucu İl Başkanı olarak Sabit Coşkun’u görevlendirdiğini açıkladı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, ,

teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bugüne dek 67 ilin kurucu heyetlerini açıklayan DEVA Partisi 178 ilçede de kurucu başkanlarını belirledi. 

15.08.2020 günü Hatay kurucu başkanı olarak görevlendirilen iş insanı Sabit Coşkun, 11.12.1961 Antakya doğumlu. Coşkun, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olduktan sonra Hatay’a dönerek; mühendislik, inşaat hizmetleri, dayanıklı tüketim cihazları ve telekomünikasyon ürünleri ile ilgili 1984 yılından beri ticaret siciline kayıtlı olarak ticari faaliyetlerini yürütmektedir.

Sabit Coşkun kimdir?

Sabit Coşkun, 1990 yılında Doğruyol Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak siyasette yer almasının akabinde iki dönem Antakya Belediyesi Meclis üyeliği yapmış ve 2004 yılından itibaren aktif siyasetle ilgilenmemiştir. Bununla birlikte Coşkun, meslek örgütleri içerisinde çalışmalarını sürdürmüştür. 2014-2019 yılları arasında Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

 

Genel Başkan Ali Babacan tarafından görevlendirilen Sabit Coşkun başkanlığındaki heyette Ayşe Karaca, Ahmet Celaleddin Yıldırım, Şerif Cemali, Cahit Atalay ve Recep Çolakoğulları da yer alıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.