Kırıkhanlı otogalericiler siteye kavuşuyor..!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Yeni Oto Galericiler Sitesinin temelini attı.

15.08.2020 Cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenen temel atma programına Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve Oto Galericiler Dernek Başkanı Sait Buğa ve Dernek üyeleri katıldı.

“BU NOKTAYA GELMEMİZDE EN BÜYÜK ETKEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AYHAN YAVUZ OLMUŞTUR”

Programın açılış konuşmasını yapan Oto Galericiler Dernek Başkanı Sait Buğa; “  Yeni Oto Galericiler Sitemiz için gece – gündüz demeden çok çalıştık. Bunu sadece bizler için değil çocuklarımızın geleceği için yapıyoruz.

Bu noktaya gelmemizde en büyük etken Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz olmuştur. Sayın Başkanımız her daim bizlere yol gösterip önümüzü açmıştır. Bu vesile ile şahsım ve üyelerim adına Başkanımız Ayhan Yavuz’a teşekkür ederim. Hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi.

Daha sonra kısa konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik; “ İlçemiz için büyük önem arz eden Yeni Oto Galericiler Sitemiz ilçemize hayırlı olsun. Bu büyük hizmetin bu aşamaya gelmesinde Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’un emeği çok olmuştur. Değerli Belediye Başkanımıza, Dernek Başkanımız Sait Buğa’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Temel atma programında konuşma yapan Başkan YAVUZ; “ Bugün çok önemli bir iş yapıyoruz. Gönül isterdi ki daha geniş katılımlı bir açılış yapalım ama pandemi dolayısıyla kısıtlı katılım sağlamak durumunda kaldık.

Bugün Temel atmadan çok sadece BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM demek istiyorum. Emeği Geçen Başta Dernek Başkanımız Sait Buğa olmak üzere herkese teşekkür ederim. İlçemize ve Oto Galerici esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kesilen Kurban ve yapılan dualarla Yeni Oto Galericiler Sitesinin temeli atıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.