Başkan Ayhan Yavuz’dan partisine kutlama

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ayhan Yavuz; “Nice Ak Yıllara Adalet Ve Kalkınma Partisi”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Adalet ve Kalkınma Partisinin 19. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vatanımıza ve Milletimize selam olsun, Birliğimize dirliğimize ve beraberliğimize selam olsun. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Ak Parti farkını tüm Türkiye olarak hep birlikte yaşıyoruz. Kutlu ve uyumlu yürüyüşümüz aynı aşkla devam ediyor” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Ülkemiz için Milat olmuştur.

Ak parti, kurulduğu günden bu güne kadar kendisini millete adamış Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere, hizmetlere ve reformlara imza atmıştır. Ak parti iktidarının hizmetlerini gören halkımız da verdiği desteklerler iktidarımızı daha da güçlendirmiştir. Türkiye’deki demokrasi anlayışını daha da güçlendiren Ak Parti, ülkenin her kesimine hitap etmekte ve her alanda milletimizle kucaklaşmaya, milletimizin gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Ak Parti hükümetleri; Sağlık, Eğitim, Ekonomi, Enerji, Adalet, Tarım, Ulaşım, Turizm, Savunma ve Kalkınma gibi birçok alanda uyguladığı köklü ve kalıcı reformların yanında izlediği gerçekçi ve uzlaşmacı dış politikayla da ülkeler arasındaki saygınlığımızı en üst seviyelere çıkartarak Türkiye’yi Dünya Ülkesi olmasını sağlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşunun 19.yılında; Üreten, kalkınan ve zenginleşen bir Türkiye için erdemler hareketi olarak başlayan bu Kutlu yürüyüş,  Adalet ve Kalkınma Partisinin; Kardeşlik, istişare, samimiyet ve vefa değerleri temelinde devam eden hizmet anlayışının 19. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, kuruluşundan bu güne kadar Ak Partiye hizmet ve emek veren başta kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Bürokratlarımıza, bugüne kadar emek vermiş ve emek vermeye devam eden tüm dava arkadaşlarımız ile şu an hayatta olmayan teşkilat mensuplarımıza, teşkilatlarımızda çeşitli dönemlerde görev alan partili üyelerimize, Genel Merkez, İl, İlçe ve Mahalle temsilcilerimize, bizlere destek veren tüm muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve Ak partiye desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.