TTB Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman: “Bir milletvekiline 1 ayda 8 test kabul edilemez, bu bir skandaldır”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sosyal medya hesabından 1 ayda 8 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yaptırdığını  Twitter hesabından yaptığı paylaşımdan duyuran AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun paylaşımına Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman’dan eleştiri geldi.

Vekil Türkoğlu’nun “1 ay içinde 7 kez Covid-19 testi yaptırdım. En son Açıklanan 8. PCR testim ne yazık ki pozitif çıktı” açıklamasına TTB Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, “Bir milletvekiline 1 ayda 8 test kabul edilemez, bu bir skandaldır” dedi.

“Meclis’te çalışan bir milletvekilline haftada 2 kez testin hangi mantıkla, hangi bilimsel veriyle yapıldığının açıklamasını istiyoruz”  diyen TTB Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman “Günlük test sayıları risk faktörlerine göre mi, Cumhurbaşkanlığı çalışanlarına mı, Meclis’te çalışanlara mı yapıldığı açıklanmalı. Meclis’te çalışan bir milletvekiline haftada 2 kez testin hangi mantıkla, hangi bilimsel veriyle yapıldığının açıklamasını istiyoruz. Bir milletvekiline 1 ayda 8 test kabul edilemez, bu bir skandaldır” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun paylaşımı şu şekilde oldu: 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.