MHP büyük kurultaya hazırlanıyor… Hatay il ve ilçelerine ait kongre takvimi belli oldu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MHP il ve ilçe kongreleri sürecinin başladı.  13’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nı 14 Mart 2021 günü gerçekleştirecek olan MHP, teşkilatları kurultay öncesi belirlenen teşkilat seçimi takvimine göre çalışmalarını hızlandırdı.

MHP Hatay il ve ilçelerine ait kongre takvimi şöyle:

Ülkücü iradenin kongre sürecini ülkücü hareketin büyüklüğüne ve ülkücülüğün şanına yaraşır bir ağırbaşlılık ve ciddiyetle çalışkanlıkla yürütmesi planlanan kongreler süreci dolayısıyla Hatay’da da yönelik çalışmalar da hızlandı.

Bu kapsamda MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, kongrenin pandeminin gölgesinde Pandemi kurallarına uyularak gerçekleşeceğini açıkladı:

Başkan Bozkurt açıklamasında; “Çok kıymetli saygıdeğer dava arkadaşlarım, aziz ülkücü kardeşlerim,

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçemizin kongresini 14 Ağustos Cuma Günü Saat 10.00’da İskenderun Belediye Kültür Sarayında yapacağız.

Gönül isterdi ki önceki kongrelerimiz gibi bir düğün bir şölen havasında sizlerle birlikte yapmayı arzu ediyorduk.

Ancak dünyanın başına bela olan covit 19 virüs illeti yani salgın hastalıktan dolayı sizlerin de sağlığını ve tüm vatandaşlarımızın can güvenliğini düşünerek sadece ilçe delegelerimizin katılımıyla sosyal mesafeyi koruyup gerekli önlemleri alarak kongremizi gerçekleştireceğiz.

Şimdiden kongremiz hayırlı uğurlu olsun var olsun MHP yaşasın milliyetçi ve ülkücü hareket.”

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.