Gelecek Partisi İskenderun’da İlçe Başkanlığına Mehmet Yılmaz’ı görevlendirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kurban Bayramı öncesinde Hatay’da teşkilatlanma çalışmalarını hızlandıran Gelecek Partisi, İskenderun’da İskenderun İlçe Başkanlığına Mehmet Yılmaz’ı görevlendirdi.

İskenderun MNG kargo Sahil Şubesi ve Göktuğ Lojistik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı da olan Gelecek Partisinin vatana millete hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Devletimize milletimize gönül veren herkesi dil din, renk, ırk ayrımı olmaksızın herkesi Gelecek Partisi’nin çatısı altına davet ediyorum. Hatay medeniyetler beşiği, kültürlerin kaynaştığı sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya örnek bir şehirdir. Barış ve kardeşliğin günümüze kadar yaşadığı Hatay’dan birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. “ dedi.

İskenderun ilçe Başkanlığına atanan Mehmet Yılmaz kimdir?

Yayladağ ilçesinden olan Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz; Türkçe Almanca İngilizce Fransızca 8 adet Finans programlarını Yabancı dilde kullanabilen ücretsiz stajyer öğrencilere ve banka müdürüne eğitim veriyorum. 2 yıl önce siyasete adım atıp Hatay milletvekilliği ve Belen Belediyesi Başkan Aday adaylığını yürüttü. “İnsanlara hizmet ederek Rabbimizin kullanın duasını almak üzere siyasete adım attım. Telefonla sosyal medya üzerinden Kim davet ederse kahvesini çayını içmeye giden biriyim.Herkese de kapım açık” sözleriyle kendisini ifade etti.

Öte yandan Hatay ili genelinde çalışmalarını hızlandıran Gelecek Partisi İskenderun’un yanı sıra Antakya, Defne, Reyhanlı ilçe başkanlıklarını da belirledikleri açıklandı.

Hatay 75. Yıl Bulvarı üzerinde SGK Binasının karşı çaprazındaki il binasında düzenlenen görkemli bir törenle ilçelerde örgütlenme çalışmalarının hızla sürdüğü açıklandı.

Selçuk Özdağ ve Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Cemal Eğin’in beraberindeki heyet yakın tarihte Mersin ve Hatay’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmiş ardından Cemal Eğin, twitter hesabından Hatay’da Gelecek Partisi için düzenlenen davullu zurnalı karşılamayı paylaşmıştı.

Daha sonra Gelecek Partisi, Hatay Kurucu İl Başkanlığı için Ahmet Bilgin’in görevlendirildiği duyurulmuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.