Başkan Savaş: Gadir Hum Bayramını bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Gadir Hum Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Savaş yayımladığı mesajda, “Yüzyıllardır barış, sevgi ve kardeşlik ortamında farklı etnik unsurların bir arada ahenk içinde yaşadığı Hatay, bu yönüyle dünyaya örnek olabilecek bir medeniyetler şehridir.

Her din ve mezhepten vatandaşımızın bayram sevinçlerini beraberce yaşadığımız ilimizde, her yıl büyük bir heyecanla kutlanan “Gadir Hum Bayramı’ da bizleri bir araya getirerek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği önemli günlerden biridir.

Farklı kültür ve inanışlara sahip vatandaşlarımızın hoşgörüyle yaşadığı şehrimizde bu özel günü bir arada kutlamanın mutluluğu içerisindeyim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimin olmak üzere tüm Alevi kardeşlerimin Gadir Hum Bayramı’nı kutlar, bu anlamlı bayramın ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve huzur getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.