Başkan Eryılmaz: Bu iklimin yaşatılması güçlendirilerek  gelecek kuşaklara aktarılması hepimizin ortak sorumluluğu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Gadir-i Hum Bayramı dolayısıyla yayınladığı  kutlama mesajında “Bu iklimin yaşatılması güçlendirilerek  gelecek kuşaklara aktarılması hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

Başkan Eryılmaz mesajında; “ İlimiz farklı dine, farklı kökene, farklı mezhebe mensup insanların kardeşçe, karşılıklı hoşgörü ve saygı içinde birlikte yaşadığı ender şehirlerdendir. Bizler tüm Hataylılar olarak ilimizde yaşayan her inanç ve kültürden vatandaşımızın bayram sevincini, yüzyıllardır ortak sevincimiz olarak görüyor, bir ve beraber kutluyoruz.

 

İlimizin sahip olduğu bu eşsiz değer, hiç şüphesiz tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu, özlemini çektiği örnek bir birlikte yaşama modelidir. İnsanlığın huzur ve barış hedefinin temel unsuru olan karşılıklı saygı ve hoşgörünün bir hayat biçimi haline geldiği Hatay ilimizde bu iklimin yaşatılması, güçlendirilerek  gelecek kuşaklara aktarılması, hepimizin ortak sorumluluğudur.

 

Bu düşüncelerle Hazreti Muhammed’in veda haccı dönüşünde Ehli Beyt’inden Hazreti Ali’yi taltif ettiği gün olarak kutlanan Gadir-i Hum Bayramı’nı yürekten kutluyor, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.