Ak Parti kurmaylarından Karahan ailesine taziye ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve İskenderun eski Sağlık Grup Başkanı Zafer Karahan’ın yakınlarının vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

Hatırnacağı üzere önceki gün Adana‘nın merkez Çukurova ilçesinde, su kuyusu açmak isteyen baba ile ona yardım eden eşi, oğlu ve kardeşi hayatını kaybetmişti. Su kuyusu açmak için kazı yapan Haluk Karahan’a yardım etmek amacıyla oğlu Ömer Karahan, karısı Havva Karahan ve kardeşi Sefa Karahan gelmiş su kuyusundan 4 kişinin çıkamadığını gören çevredekiler durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirmesiyle acı olay duyulmuştu.

Bizler de Ekogündem Gazetesi ekibi olarak Merhum  Haluk Karahan ve ailesine Allahtan rahmet kederli ailesine sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz , acılalrını paylaşıyoruz. (Serpil Korkmaz ve ailesi,  İbrahim Korkmaz ve ailesi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.