25. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Algan babasını kaybetti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Algan‘ın babası son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Veysi amca, yakın zamanda aniden yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Dün akiam üzeri İskenderun Çankaya Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanan Vecih Amcanın cenaze töreni pandemi dolayısıyla sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralına uyularak gerçekleşti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ‘in de katıldığı cenaze töreninin ardından Veysi Amca, Çankaya Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Bizler de Ekogündem Gazetesi ekibi olarak Merhum  Veysi Amcamıza Allahtan rahmet, geçmiş dönem milletvekilimiz Mehmet Algan kardeşi kardeşimiz Vecih Algan’a tüm Algan ailesine ve tüm sevenlerine sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz , acılarını paylaşıyoruz. (Serpil Korkmaz ve ailesi,  İbrahim Korkmaz ve ailesi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.