GÜNGÖR’E KIZILAY’DAN MADALYA VE PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’e kan bağışına vermiş olduğu destek ve kan bağışını teşvik edici çalışmaları nedeniyle Kızılay İskenderun Şubesi tarafından madalya ve plaket verildi. Güngör’e madalya ve plaketi sendikanın şube binasında Kızılay İskenderun Şubesi Doktoru Sinan Atmaca tarafından takdim edildi.

Burada bir açıklama yapan Doktor Atmaca, “Şube başkanımıza ekibiyle birlikte kurumumuza yaptığı kan bağışı ve insan hayatının önemine yönelik olarak yapılan her türlü organizasyona verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özçelik-İş İskenderun Şube Başkanı Güngör ise, “Türk Kızılay’ı gibi insanlarımızın hayatına hassas dokunuşlar yapan nadide bir kuruluşla insan hayatına ilişkin bir organizasyonun altına imza atmak, bizler adına gurur verici bir tablodur.

 

Bir insanın hayatını kurtarmanın bütün insanları yaşatmak gibi olacağını söyleyen bir dinin mensupları olarak böylesi güzel bir işte yer almaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz.

 

Hayra akan bu kanlar için başta üyelerimiz olmak üzeri İskenderun teşkilatımıza ve Kızılay’ımızın İskenderun Şubesine sonsuz teşekkür ediyor, bu tür çalışmaların toplumsal bilincin oluşmasına katkı sunmasını diliyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.