İKMÇYD Başkanı Çakmaklı: Yardımlar yüzleri güldürüyor…!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini yaşadıklarını söyleyen İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğinin Başkanı Zeynep Çakmaklı, dernek aracılığı ile kurban bağışlayan, giysi yardımında ya da çocuklara nakdi yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür etti. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramları barış ve kardeşlik içersinde  kutlama temennisinde bulundu.
Öte yandan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, sosyal medya hesabından takipçilerini de bilgilendirerek yardım yapanlara isim isim teşekkürleri iletildi…
TEŞEKKÜR & KUTLAMA
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği olarak destekçilerimizin katkılarıyla üyelerimize güzel bir bayram yaşatıyoruz. Çalışmalarımızda katkılarıyla yanımızda olan destekçilerimizin sayesinde çocuklarımız ve aileleri mutlu bir bayram yaşıyoruz.Çocuklarımız için ayırdıkları harçlıklar ve güzel giysilerle bayramı mutlu karşılamakta, kesilen kurban etlerini de bu anlamlı günde ailelerimize ulaştırılmaya devam ediyoruz.
Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini bizlere yaşatan destekçilerimize teşekkürlerimizi sunar, mutlu huzurlu, sağlıklı nice bayramları hep birlikte kucaklamak dileğiyle destekçilerimizin, hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin bayramını kutluyoruz.

Derneğimize idrak ettiğimiz Kurban Bayramında:

KURBANLIK KOYUN BAĞIŞI YAPANLAR:
Raziye Esen 2, Ayhan Çakıcı 2, Timur Madak 1, Doğan Kırtasiye Neslihan Çalışkan 1, Ayfer Kuseyri 1, Tayfur Kurt 1, Sevcan Uzar 1, Kemalettin Özgen 1, Dilek Şencan 1 adet koyun bağışladı.

GİYİM KUPONU VERENLER:
Raziye Esen Yeliz Öztürk ve Arkadaşları Arzu ve Ogün Bozer, Burak Nalcı Ayşe Altay Büşra Avcı Sevcan uzar Esra Gül, Feyza Sancar, Gül Gürgöz, Aynur Aktay, Arzu Kireççi.

NAKDİ YARDIM YAPANLAR:
Raziye Esen Ve Çocukları, Ayfer Kuseyri, Mehmet Karaca, Kenan Göv, Selen Demirkan, Rukiye Turgut, Mehmet Merih Bülbül, Saniye Alptekin, Hande Demirkent, Selcan Yersiz, Tuncay Ve Damla Yabana, Özlem Kuseyri’ye teşekkürlerimizi sunuyor yapılan hayırlarının yerini bulmasını diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.