Hatay’a gönül veren herkes davetli

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’a gönül veren herkes davetli

23 Nisan-29 Ekim 2021 tarihleri arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  tarafından Hatay’ın Antakya ve İskenderun ilçelerindeki iki Expo alanında gerçekleştirilecek olan Expo 2021 Hatay için planlama, koordinasyon ve iletişim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Expo 2021 Hatay’ın ulusal ve uluslararası tüm hazırlık süreçlerinde Expo ekibiyle beraber çalışacak Expo 2021 Hatay Gönüllüleri için de başvurular alınmaya başlandı.

KAYITLAR 24 SAATTE 400 KİŞİYE ULAŞTI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın herkesi Expo 2021’de gönüllü olarak çalışmaya ve kentin büyük bir turizm merkezi olması için katkı sunmaya davet ettiği videosunun Expo 2021 Hatay, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Lütfü Savaş’ın sosyal medya hesaplarından, yayınlanmasının ardından geçen ilk 24 saatte kayıtlar 400 kişiye ulaştı.

Expo 2021 Hatay Gönüllüleri, alınan kayıtların ardından çalışmak istedikleri alanlarda branşlara ayrılarak eğitimlerini alacak ve iletişim, sosyal medya, bilişim, saha faaliyetlerinde görevli olacaklar. Tüm gönüllü organizasyonları, gönüllü çalışmaları, koordinasyon ve Expo’nun iletişim hizmetleri için ise Expo Evi kullanılacak.

Expo 2021 Hatay için gönüllü olmak isteyenler başvurularını hataygonulluleri.org adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.