WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (51053) ORDER BY t.name ASC

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez’den 81. yıl açıklaması | Ekogündem Gazetesi

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez’den 81. yıl açıklaması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay ‘ın anavatana katılışının 81. yıldönümü dolayısı ile Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez Hatay’ın anayurda katılımını sağlayan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, eylem arkadaşlarını, Hatay Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen’i, tüm şehit ve gazileri rahmet, minnet ve şükran duygularıyla andıklalrını ifade etti.
Dönmez yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: 

Medeniyetler beşiği Anadolu’muzun örnek bir manzumesini teşkil eden Hatay, Büyük ‘ün ileri görüşlülüğü sayesinde askeri zafer sonrasında genç Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi bir zaferi olarak tarihe geçmiştir.

“23 Temmuz 1939 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi olarak görüp Anavatana kattığı Hatay; medeniyetlerin beşiği, hoşgörü kenti olarak adını tüm dünyaya duyurmuş, halen de aynı birlik beraberliğin ve bu eşsiz mozaiğin korunduğu özel bir bölge olarak anılmaya devam etmektedir.

Yurtta sulh, cihanda sulh ilkesini bir kez daha hatırlatarak Hatay’ın anayurda katılımını sağlayan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, eylem arkadaşlarını, Hatay Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen’i, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.