Başkan İbrahim Gül: “Basın Milletin Ortak Sesidir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Basın bizim ortak sesimiz… Basından sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü dolayısıyla Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL, ahlak ve ilkelerine bağlı doğru bilgiyi kamuoyuna aktarma amacıyla çalışan ve zorlu şartlarda büyük bir özveriyle mesleğini ifa eden, gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsuru, tarafsız ve özgür basın çalışanlarının, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Basın Milletin Müşterek Sesidir” diyerek, basından sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Basın 21. Yüzyılda gelişen iletişim araçlarıyla birlikte daha da önem kazanarak, kirli bilginin yarattığı olumsuzlukları gidermek ve doğru, güvenilir, tarafsız habere ulaşma adına önemini kat ve kat arttırmıştır. Mesleğine bağlılığıyla zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, basın ahlak ve ilkelerine bağlı doğru bilgiyi kamuoyuna aktarma amacıyla çalışan ve zorlu şartlarda büyük bir özveriyle mesleğini ifa eden, gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsuru, tarafsız ve özgür basın çalışanlarının, 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal eden tüm basın mensuplarımızı rahmetle yad ediyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.