MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Bozatlı: Kadim Kent Hatay için var gücümüzle çalışıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Haber: Serpil Korkmaz

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, “Kadim Kent Hatay için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

Bozatlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD heyeti, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Yönetim Kurulu Üyeleri Rızkullah Terbiyeli, Hilmi Diken Murat Tat ve İGC Üyesi Ekonomik Rapor Dergisi imtiyaz sahibi Yaşar Diken ziyarette hazır bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette, bölgemizde ekonomi, sanat ve spor konularındaki gelişmeler değerlendirilerek, karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuldu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun’da faaliyet gösteren STK’ları önemsediklerini ve her anlamda desteklediklerini belirterek, “İskenderun gücünü sizlerden alıyor. Bu güzel kenti hak ettiği konuma ulaştırmak, sorunlarından tamamen arındırmak anlamında her daim işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız” dedi.

MÜSİAD Hatay İl Başkanı Abdullah Bozatlı da, bölgemizin gelişmesine katkıda bulunacak her girişimde var olacaklarının altını çizerek, “Başta ekonomi olmak üzere kadim kent Hatay’ı daha iyi noktalara ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gazeteci dostlarımızın da her daim katkısını görüyoruz. Birlikte daha güzel günlere ilerleyeceğimize inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.