WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (50584) ORDER BY t.name ASC

MARİŞ’ten “Birlik, beraberlik ile azim ve kararlılık” mesajı! | Ekogündem Gazetesi

MARİŞ’ten “Birlik, beraberlik ile azim ve kararlılık” mesajı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MARİŞ (Mardinli İş Adamları Derneği), pandemi nedeniyle ara verdiği Cumartesi Buluşmaları’na, normalleşme süreciyle birlikte yeniden başladı. Sosyal mesafe, maske ve hiyen kurallarının titizlikle uygulandığı buluşmaya, MARİŞ üyesi eğitimci-yazar Mehmet Ay’ın kurucusu olduğu Çağdaş Bilimler Koleji ev sahipliği yaptı. MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, buluşma sırasında yaptığı konuşmada, üyelere “Birlik, beraberlik ile azim ve kararlılık” mesajı verdi.

Pandemi nedeniyle geçici bir süreliğine ara verilen MARİŞ Cumartesi Buluşmaları, normalleşme sürecinin kurallarına uygun olarak, Çağdaş Bilimler Koleji’nin bahçesinde gerçekleşen kahvaltı aracılığıyla yeniden başladı. MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ve Çağdaş Bilimler Koleji kurucusu ve MARİŞ üyesi Mehmet Ay’ın konuşmalarıyla başlayan buluşma ile uzun süredir fiziksel olarak bir araya gelemeyen üyeler arasında; birlik, beraberlik, azim ve kararlılık kavramları çerçevesinde bir sinerji ortamı yaratıldı.  

 

 

Konuşmasında, pandemi süreci boyunca üyeleriyle düzenli olarak online ortamda bir araya gelerek güç birliği oluşturmayı başardıklarının altını çizen MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, bu süreçte, “Coronavirüs’le Milletçe Mücadele” çağrısının kamuoyunda büyük yankı bulduğunu, salgının en zorlu günlerinde üyeleriyle iletişimlerini kesmediklerini, tüm süreçlerini dijitalleştirdiklerini ve Covid-19 Ticari Etki Analizi raporunu karar alıcılarla paylaştıklarını belirtti.

  Normalleşme Türkiye’ye iyi gelecek

MARİŞ olarak üyeler arası yarattıkları dayanışma ortamını normalleşme sürecinde de sürdüreceklerini kaydeden Akkuş, “Salgınla mücadelede henüz yolun başındayken sürdürdüğümüz çalışmalara normalleşme döneminde de devam ediyoruz. Normalleşme, gerek

Türkiye ekonomisine, gerekse Mardin iş dünyasına çok iyi gelecek.” dedi.

 Yolumuzdan şaşmadan ilerleyeceğiz

Akkuş, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Dünün belirsizliklerle dolu günlerini arkamızda bıraktık. Odak noktamızda yarınlarımız var. Bu yeni dönemi de başarıyla aşarak yeniden eski günlerimize kavuşacağız. Yeni dönemde de mevcut iletişim ağımızı koruyarak üyelerimizin yanında olacağız. Onlarla omuz omuza, el ele yürüyeceğiz. Bizler, her nerede yaşıyor olursak olalım, memleket sevdalıları olarak işimize daha da güçlenerek sarılacağız. Birbirimize destek olmaya ve hep birlikte başarmaya olan inancımızla, yolumuzdan bir an bile şaşmadan ilerleyeceğiz.”

 

 

Buluşmada Akkuş’un konuşmasının ardından sahneye gelen Çağdaş Bilimler Koleji Kurucusu, Eğitimci-Yazar Mehmet Ay, “Eğitimde Ailenin Rolü” başlıklı bir sunum gerçekleştirirdi. Av. Mahir Karaboğa ise “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun İşletmelere Etkisi” başlıklı sunumu ile MARİŞ üyelerini bilgilendirdi. MARİŞ tarafından yeniden başlatılan geleneksel Cumartesi Buluşmaları, eylül ayından itibaren yeni konuklarıyla devam edecek.

 

MARİŞ HAKKINDA

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ), 2015 yılında İstanbul’da bir grup Mardinli iş sanayici ve iş adamı tarafından kurulmuş olup; Mardin’in tarihi ve kültürel kodlarına işlemiş sorumluluk duygusu ve çoğulculuk ışığında Mardinli iş adamlarının ulusal ve global ölçekte etkin birer aktöre dönüşmelerini amaçlayan bir iş birliği platformudur.

2016 yılında seçilen mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir AKKUŞ ve yönetimi döneminde genel merkezine kavuşan, üyeler arası ticari ve sosyal işbirliği yönünde çalışmalarını yürüten MARİŞ, her sektörden 200’ü  aşkın üyesi, bünyesinde bulunan İSO 1000 firmaları ile oluşturduğu “İş Adamı Derneği” kimliği ile ön plana çıkmaktadır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.