Ali İsmail ölümünün 7. yılında anılıyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ali İsmail Korkmaz, ölümüm 7. yılında mezarı başında anıldı.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal,  Ali İsmail Korkmaz, ölümüm 7. yılında sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi: “Bugün Ali İsmail Korkmaz’ın aramızdan ayrılışının 7. yılı… Partililerimizle birlikte kabri başında O’nu bir kez daha saygı ve özlemle andık. Ali İsmail milyonlar adına dün; özgürlüğün,barışın yurtseverliğin sesi oldu. Bugün ise milyonlar Ali İsmail’in sesi olarak haykırıyor… “Öldüremediniz kalbimizde yaşıyor” diyor…”

“Düşlerinde Özgür Dünya” olan Ali İsmail, bu düşlerini gerçekleştirmek için birçok faaliyet yapmıştı ve toplum için yenilerini yapmayı planlıyordu.

Hatta bu kapsamda yaptığı ve yapmayı planladığı etkinlikleri raporluyor ve günlüğüne yazıyordu. Günlüğünde Ali İsmail, bu yaptıklarının sebebini şu şekilde ifade etmişti; “Bu yazıları yazma amacım, sadece kendi kafamda toparlayıp, bu ekibi, gerçekten toplum için çalışan gençleri, bir yerlere vardırmak, ekibi resmiyete dökmek ve tanınmak istememdi.”

Yani Ali İsmail şu an yaşıyor olsaydı da muhtemelen toplum yararına çalışmalar yapıyor ve bu çalışmalarına kurumsal bir kimlik kazandırmayı hedefliyordu. Biz ailesi olarak, Ali İsmail’in bu hayallerini bir vasiyet olarak gördük ve onun yarım kalan düşlerini hayata geçirmek için Ali İsmail KORKMAZ Vakfı’nı kurduk.” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.