COVİD 19 “TIRMANIŞTA..!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da COVİD 19 “TIRMANIŞTA”

Maske Hijyen ve Sosyal Mesafeye dikkat..!

Son on günde İskenderun’daki Covit 19 hasta sayısında artış gözlemleniyor. İskenderun’da 25-30 civarında covit 19 hastası olduğu söylentileri sosyal medyada yer alınca vatandaşlar tedirgin olmaya başladı.

Maske Hijyen ve Sosyal Mesafeye dikkat edilmesi konusunda halkı uyarırken, bir çok kişi bu uyarıları dikkate almayarak maske takmamakta ısrarlı davranırken, sosyal mesafeye de önem vermeyenlerin bir hayli olduğu gözlemleniyor.

İskenderun Devlet Hastanesine muayene olmak için daha önceden randevu alan hastaların da kaygılı olduğu hastaneye gidip gitmemekte kararsız olduğu ifade ediliyor.

Pandemi Hastanesi olarak ilan edilen İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi gören covid 19 hastalarının giriş çıkış yaptığı alanlar ile rutin tedavi için gelenlerin hastene giriş çıkışlarının farklı olduğu sağlık hizmeti alan vatandaşlar tarafından gözlemleniyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.