Altın Ateş Kimya A.Ş tırmanışını sürdürüyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Altın Ateş Kimya A.Ş Türkiye’nin en büyük firmaları arasında tırmanışını sürdürüyor.  Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500’de 2019 listesinde yükselişini sürdüren Altınateş Kimya 331. sırada yerini aldı. 

Kimya, Plastik Hammadde, Gübre, Tarım Ürünleri, Demir ve Çelik, Doğalgaz, Lojistik ve Teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Altın Ateş Group yönetim kurulu başkanı Uğur Ateş,  İskenderun-Mersin-G.Antep-İstanbul- İzmir –Bandırmada  yükleme ve depolama alanlarından müşterilerine en hızlı ve güvenilir hizmeti verdiğini belirtti.

Ateş, İskenderun ve İstanbul satış ofisleri ile aynı zamanda İskenderun’da toplam 2 adet A Tipi Gümrüklü Antreposu ve 100.000 m2 yakın açık/kapalı depoları ve siloları ile birlikte bölgenin en büyük depolama alanlarından birine sahip olduklarına dikkat çekti.

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ( Kovid 19)pandemi süreci ile birlikte gelen ekonomik durgunluğun en kısa sürede atlatılacağına inandığına vurgu yapan Uğur Ateş Türkiye’nin ekonomisine ve istihdamına 7 bölge ve 62 şehirde katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.