Hatayspor’a destek yemeği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatayspor’a destek amacıyla düzenlenen akşam yemeğine katıldı.  20 Haziran 2020 Salı günü saat 19.00’da Hatayspor için düzenlenen akşam yemeğinde Vali Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hayırsever iş insanları ve Hayırseverler hazır bulundu.

Düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” Bugün burada Hatayımız için hayırlı olacak ve sizleri hayırla buluşturacak bir organizasyon için toplanmış bulunmaktayız. Sayın Valime ve Sayın Milletvekilim başta olmak üzere bütün misafirlerimize ve ev sahiplerimize teşekkür ediyorum. 1967’de kurulan üçüncü lige düşerken üzüldüğümüz ikinci lige çıkarken sevindiğimiz ve biraz daha yukarısını hayal edemediğimiz günleri biz küçüklüğümüzden beri yaşıyoruz. Bizden büyük abilerimiz de aynı sıkıntıları yaşamışlardır. Ama şükür ki o günleri geride bıraktık.  İlk önce birinci lige çıkma başarısı gösterdik şimdi de Süper Lig kapısındayız. Bu hedefimizi de gerçekleştirebilmemiz için desteğinize ihtiyacımız var. Zaten burada bulanan değerli iş insanlarımızın hepsi ihtiyacımız olduğunda bizlerden desteklerini esirgemediler bugün de esirgemeyeceklerdir. Bugün de bizleri Hatayspor adına Hatay’ımız adına onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yaptığı konuşmasında,”Buradan Sayın Valime teşekkür ediyorum sağ olsun kendisi bir devlet adamlığı yapıyor. Hem Hatay sporumuza  hem de Hatay’ın büyük projelerine sahip çıkıyor. Sayın Başkanımız da cüzi bütçelerle bu takımı bu noktaya kadar getirdi bir omuzda bizim atmamız gerekiyor. Gün siyaset günü değil gün birlik ve beraberlik günü, gün bugün bu takıma sahip çıkma günüdür. Ben bu özverinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. ”dedi.

Vali Rahmi Doğan yaptığı konuşmasında “Bu akşam Sayın Başkanın davetlisi olarak burada bir aradayız Hatay için Hatayspor için bir araya geldik. Hatayspor bu şehrin ortak değeridir. Hataylıların ortak noktada buluştuğu bir camia biraz önce Sayın Başkan Hatayspor’ un geçmişinden bugüne kadar olan serüvenini anlattı. Takımlar şehirle birlikte yaşıyorlar bugün geldiğimiz noktadan baktığımızda gerçekten çok büyük bir başarı ve emek var. Öncelikle başında bulunan Sayın Başkanımıza teknik ekibe yönetici arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir gayretle çalışıyorlar deplasmana gidiyorlar takımla birlikte yol kat ediyorlar onlarla birlikte üzülüyor, onlarla birlikte seviniyorlar.

Geldiğimiz noktada herkesin üzerine düşeni yapması gerektiği birandayız. Ben eminim ki Hatay toprakları gibi insanları da cömert bu noktada Hatayspor’a verilecek destek şehre ekonomik, sosyal, kültürel olarak katkı sağlayacaktır.  Geçen sene Galatasaray ile oynamış olduğunuz maçta buraya gelen ve daha sonra Hatay ile ilgili yazı yazan köşe yazarlarını okudum. Sizler de  okumuşsunuzdur. Çok güzel hatıralar anılar anlatıyorlar, şehirle ilgili şehrin gastronomisi, tarihi, kültürü ile ilgili güzel sözler ifade ediyorlar. Dolayısıyla Süper Lig’e çıkarsak ki inşallah çıkacağız,  belki yarın bu saatlerde Süper Lig’de olma ihtimalimiz  yüksek ,matematiksel olarak da bu da mümkün. Böyle bir sevinci birlikte yaşayabilmek adına bugün de elimizden gelen her türlü gayreti göstermemiz lazım.  Hatay Valisi olarak  geldiğim günden bugüne kadar her zaman Hatayspor’un yanındayım. Gücümüz oranında destek vermeye, maçlarını gitmeye, fırsat buldukça onlarla birlikte olmaya çalışıyorum. Bu moral ve destek de önemli dolayısıyla hep birlikte kenetlenip bu takımı alıp inşallah Süper Lig’e çıkartırız, diye düşünüyorum Stadımız tamamlandı şu anda çim ve koltuk çalışması devam ediyor 20 Eylül itibariyle bize teslim edecekler ilk maça da yetişir diye düşünüyorum.   Çok güzel bir  stadyum yaptık Hatayspor’a yakışır bir şey oldu ikisi birlikte tam örtüşür oldu .Hatayspor Süper Lig’e çıkacağı bir yılda Stadı’nda yenilenmiş olması büyük bir şans eğer bu stadyum yapılmamış olsaydı belki maçları başka illerde oynama gibi bir durum olabilecekti, tabii bu bir şehre yapılabilecek en büyük haksızlık Süper Lig’de takımınız var ama maçları seyretmek için yine başka şehirlere gidiyorsunuz.

Bu akşam buradayız, yine Sayın Başkanla biraz önce yemekte de konuştuk belki telefonla aramamız gereken birebir görüşmemiz gereken hayırseverlerimiz ve işadamlarımız var onlarla da görüşülecek konuşulacak bugün bu masa etrafında toplanan işadamlarımızdan sizlerden Hatayspor adına Hatay adına destek bekliyoruz. Ben bu desteği vereceğinizden  eminim herkes gücü oranında 1 lira da veren de bizim için makbul 1 milyon verende makbul. Hatayspor içinde bugün birlikte son hamlemizi yapalım Hataysporu Süper Lig’e çıkaralım.”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.