My Life Fitness Spor Center İskenderun’da hizmet vermeye başladı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtaracak ve spora yeni bir bakış açısı kazandıracak My Life Fitness Spor Center İskenderun’da açılışını gerçekleştirdi.

İskenderun’un genç iş adamlarından eğitimci, yazar ve hukukçu Bekir Ayaz ve inşaat Mühendisi, Mimar Müjde Dağ Öztürk’ün girişimleriyle uzun süre yapılan çalışmalar sonucu spora ve diğer aktivitelere yeni akımları getiren salon çalışması tüm İskenderun halkına hizmete açıldı.

My life Fitness Spor Center; fitness, step aerobik, pilates, zumba, taekwondo ve dans okulu olarak çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.

Salon hocaların ilgili yaklaşımlarına da önem veren genç girişimciler bu konuyu spor salonu hoca sayılarını artırarak çözüm buldular.

İskenderun’da en fazla hoca kadrosuna sahip olan My life fitness Center İskenderun’un önde gelen hocalarıyla çalışıyorlar. Eski İskenderun Spor futbolcusu ve fitness antrenörü Gürkan Çam, beden eğitimi öğretmeni Kübra Saydam, Sivas Spor, Hatay Spor ve İskenderun Spor oyuncularından Ahmet Sabahoğlu ve Yılmaz Işık hocalarıyla fitness alanında ilgisizlik problemini çözdüler. Her salonda maksimum iki fitness antrenörü olduğunu duyan genç girişimciler bu işten ticari kazanç beklemediğini belirttiler.

Kampanya yaptıklarını ve İskenderun’daki diğer salonlara göre en uygun fiyatı ve kaliteyi sunduklarını ifade eden genç girişimciler, Aylık 90 TL üyelik bedeli olan salonun ticari kaygı taşımadığını insanlara hizmet götürmek gayesi olduğunu kaydettiler.

İskenderun’un bürokrat isimlerinden ziyarete gelenlerin salonu çok beğendiği ve İskenderun’ a böyle hizmetlerin gerekliliğini aktaran bürokratlara ağırlayan Bekir Ayaz ilerleyen zamanlarda bu kalitenin Türkiye’nin tümüne açılacağını iletti. İskenderun’un siyasi isimlerinin salonu sürekli ziyarete geldiği ve yapılan hizmet için teşekkür ettiğini aktaran genç iş adamlarının başarılarının devamını diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.