İTSO ve AB Büyükelçisi Berger, Covid-19 sonrası Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri masaya yatırıldı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İTSO Başkanı Yılmaz, Covid-19 sonrası Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri”nin ele alındığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in sunumları ile gerçekleştirilen panele katıldı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı YılmazCovid-19 sonrası Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri”nin ele alındığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in sunumları ile gerçekleştirilen panele katıldı.

Video konferans ile gerçekleştirilen panelde, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı  Büyükelçi Christian Berger’in sunumları ile “Covid-19 Sonrası Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri webinarı gerçekleştirildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  panelde,  İskenderun Körfezi bölge ekonomisi,  ve bugüne kadar başarı ile gerçekleştirilen projeler hakkında video konferans ile bilgiler verdi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Katılımlarından dolayı BüyükelçiChristian Berger ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.