İTSO Personeli, Vido konferans ile Risk Yönetimi Eğitimine katıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Personeli, Vido konferans ile Risk Yönetimi Eğitimine katıldı.  İTSO Akreditasyon sorumlusu Güldane  Erkol ve Proje Sorumlusu Dilek Yalçın, TOBB’un akredite Oda/ Borsalara yönelik video konferans yöntemi ile düzenlemiş olduğu Risk Yönetimi Eğitimine katıldılar.

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde, Akreditasyon Eğitimleri  “Risk Yönetimi Eğitimi“ ile devam etti.

Korona virüs nedeniyle ara verilen Akreditasyon eğitimleri kapsamında Oda ve Borsalarda video konferans yöntemiyle Akreditasyon sorumlularına yönelik eğitimleri devam ediyor

 

Video konferans ile gerçekleştirilen Risk Yönetimi Eğitiminde, TOBB Eğitmeni Serkan Şahin   yönetiminin amacı, kalite yönetim sisteminin amaçlanan çıktılarına ulaşılabileceğine güvence vermek, istenen etkileri geliştirmek, istenmeyen etkileri önlemek veya azaltmak, iyileşmeye erişim gibi Akreditasyon konuları video konferans ile anlatıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.