Kaymakam Yönden’den Esnaf Oda Başkanlarına teşekkür

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) 2. Başkanı ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve HESOB’a bağlı oda başkanlarını ziyaret etti.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İkinci Başkanı Erol Akın ile esnaf ve meslek odalarnın başkanları ile hoşsohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, koronavirüs salgını ile mücadele sürecini idrak ederken ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemiz de de etkin bir şekilde işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle bu zorlu sürecin başarıyla yürütüldüğünü belirterek, bu süreçte gösterdiği sabır, anlayış ve duyarlılıklarından dolayı her bir Esnaf Oda Başkanına teşekkür ederek üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletmesini istedi. Kaymakam yönden, ziyarette esnafın ve mesleki sektörlerin genel durumuna yönelik görüş alışverişinde bulundu.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın,Koronavirüsü İle mücadele dönemi boyunca Bakanlık Ve Hıfsızssıha Kurulu kararlarına uyan esnaflarımıza ve mücadele döneminde kurumlarla uyum içinde çalışan esnaf oda başkanlarımıza teşekkür etme nezaketinde bulunarak bizleri ve esnaflarımızı onurlandıran ilçe Kaymakamımız Sayın İskender Yönden Bey esnaf odaları birlik şubemize ziyarette bulundular. Yaşanan süreç boyunca her daim bizlerle istişare içerisinde olan Sayın Kaymakamımız İskender Yönden beye esnaflarımız adına teşekkür ederiz.” Dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.