Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş yıldönümü kutlaması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valiliği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kanun Ordusu” olarak nitelendirdiği, tarihi şan ve şerefle dolu Jandarma Teşkilatımızın 181. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını, kuruluşundan bugüne kadar ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması hususunda, her şartta ve koşulda, mesai mefhumu gözetmeksizin hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Pandemi sürecinde de vatandaşlarımıza karşı fedakar, hoşgörülü ve yardımsever yüzüyle yüce milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olmuştur. Bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, mukaddes vatan toprakları ve bayrak uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.