İskenderun CHP Gençliği: “Taş Ocakları ve kum Ocakları Kapatılsın”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanlığına bağlı CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara’nın da katıldığı toplantıda yaşanacak bir memleketin doğal güzelliklerine sahiplenmek gerektiğinin vurgulandığıbasın açıklaması İskenderun Yarıkkaya mevkiinde gerçekleştirildi. 

Suçıkağı (Sakıt) Mahallesindeki bir taş ocağının önündeki açıklamada taş ocaklarının denetlenmesi, süresi bitenlerin yeni ruhsat verilmeden arazi ıslahının yapılması sağlanarak kapatılması yönünde ortak açıklamada yaşanacak bir memleketin taş ve kum ocaklarında tahribata uğradığının dile getirildiği zararlara dikkat çekildi. 

burada yaptığı açıklamada “Taş ocakları ve kum ocaklarının kamu yararı ya da zararı iyice araştırılarak, mevzuat doğrultusunda yer seçimi yapılmalıdır. Sadece talep eden yararı değil halkımızın yararı gözetilmelidir!
Bu doğa hepimizin, doğaya zarar vermeden, kalıcı hasarlar bırakmaktan önlem alınmalıdır. tahribata karşı doğanın yanındayız” şeklinde mesaj verdi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.