KADEM HATAY: Doğum gününde Kızılaya kan hediye ediyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İhtiyaç sahipleri için kan veren gönüllü kan bağışçılarını kutlamak ve gönüllü güvenli kan ihtiyacına toplumun dikkatini çeken bu anlamlı gün dolayısıyla;  KADEM İL BAŞKANI  SELMA TUNÇ, “Doğum gününde Kızılaya kan hediye ediyoruz” Hatay KADEM olarak  11 Haziran perşembe günü saat 16:00 ile 19:00 arasında sahil Kızılay şubesinde kan bağışında buluyoruz” dedi…

Hatay KADEM Kızılay’ın kuruluş yıl dönümünde anlamlı bir etkinlik düzenliyor…

KADEM İL BAŞKANI  SELMA TUNÇ, tüm üyelere yaptığı çağrıda “Doğum gününde Kızılaya kan hediye ediyoruz” diyeret Hatay KADEM olarak  11 Haziran perşembe günü saat 16:00 ile 19:00 arasında herkesi sahil Kızılay şubesine davet etti.

KADEM İL BAŞKANI  SELMA TUNÇ, KADEM üyelerine yaptığı çağrıda, ” 11 Haziran Perşembe günü Kızılayın doğum günü. Biz KADEM olarak “ Doğum gününde Kızılaya kan hediye ediyoruz”
Siz Kadem Hatay üyelerini 11 Haziran perşembe günü saat 16:00 ile 19:00 arasında sahil Kızılay şubesine bekliyoruz.” dedi.
Kamuoyunda gönüllü kan bağışının öneminin pekiştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına ilişkin bilgilendirme yapılarak, kan bağışı konusunda davranış değişikliği ve kalıcı bilinç yaratılması amacıyla kutlanan Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’nde ise  Türk Kızılayı kan hizmetleri konusunda sadece ülkemizde değil, tüm dünyada kan konusunda saygın bir kimlikle anılmasını sağlayıcı, her türlü alt yapı, eğitim, araştırma ve geliştirme çalışmalarını yaparak, bu kapsamda ulusal ve uluslararası ilişkileri geliştirmeyi vizyon edinen yapısıyla kamuoyunda destek buluyor.
Bu anlamlı günde; tüm Dünya’da kan bağışçılarına adanan bu gün de Türk Kızılayı tarafından gönüllü ve düzenli kan bağışlayan kişilere teşekkür edilmekte, yaptıkları bağış sayısı doğrultusunda kan bağışçılarını madalya ile onurlandıran Kızılay, hafta dolayısı ile de bir çok etkinliğe imza atıyor.

Foto: Ekogündem Arşiv
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.