AŞKARBEYLİ MEVKİ FEYEZAN KANALINDA ISLAH ÇALIŞMASI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi ve DSİ işbirliği ile Feyezan Kanalı içerisinde devam eden ıslah çalışmaları tam gaz devam ediyor. Feyezan Kanalı’nda ekipler, Aşkarbeyli bölgesinden sanayi istikametine doğru iş makineleriyle ıslah çalışmalarını yürütüyor.


Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek,” Bir süre önce başlattığımız olduğumuz Feyezan kanalı ıslah ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Kanal içerisinde ve dışarısında çalışan Fen işlerine bağlı ekiplerimizin iş makinaları ile DSİ araçları kanal içerisinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor  “dedi.

Eski bağlama mevkiinden denize doğru devam eden ıslah çalışmalarının büyük bir titizlik devam ettiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Kanalda dağ tarafından yağmur suyu ile birlikte gelen ağaç dalları, moloz ve çeşitli atıklar ile kanalın içerisine duyarsız vatandaşlar tarafından atılan çeşitli atıkların temizlik işleri de yapılıyor ”şeklinde konuştu.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.