Lokanta ve Kebap salonlarına bakanlık denetimi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri ile İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda;İskenderun Kaymakamı  İskender Yönden’in koordinasyonuyla, ilgili/yetkili kurum temsilcilerinin de katılımıyla İlçemizde denetim komisyonu oluşturularak kentteki gıda sektöründe hizmet veren mekanları denetledi.

İskenderun kaymakamlığı  “Söz konusu komisyon üyelerince; Koronavirüs Salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında faaliyetleri kısıtlanan ve 01 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine devam etmeleri yönünde  karar gereğince hizmete açılan Lokanta, Pastane ve Kafe v.b. işletme ve tesisler ziyaret edilerek, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen usul ve esaslara riayet edilip, edilmediğine dair mahallinde denetim gerçekleştirilmiştir.” şeklinde kamuoyunu bilgilendirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.