bıçaklı saldırıya uğramıştı: Celal Bilen, failin bulunmasını istiyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Su Ürünleri Birlik Başkanı Celal Bilen, İskenderun Balıkçı Barınağı’nda esnafla toplantı yapmasının ardından  İskenderun Kanatlı caddesindeki iş yerine yakınlaştığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından yapılan bıçaklı saldırıda bacağından yaralandı.

Bilen, yaralanmasının ardından tedavisi yapılan Celal Bilen, olayla ilgili gelişmeyi şöyle anlattı: “Elinde bıçaklı bir kişi baldırımdan beni yaralayıp, kaçtı. Çevredeki esnaf hemen bir kenara çekti ve sağlık ekiplerini çağırdı. Daha sonra hastanede tedavimin tamamlanmasının ardından karakola ifade vermeye gittim. Devletimiz bu tür insanlarını peşini bırakmamalı. İskenderun’da bazı gruplar insanların üzerine korku salmaya çalışıyor. Benim kimseye borcum da yok. Suçluların yakalanarak gereken cezaya çarptırılmalarını istiyorum. Güvenlik güçlerimiz saldırganın yakalanması için çalışma yapıyor” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.