Bebek ve nakil bekleyen tüm hastalar için “Kan ve Kök hücre Bağışı” kampanyası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi, Kızılay işbirliği ile Arsuz Atatürk Kent Meydanında düzenlenen “Kan ve Kök hücre Bağışı” kampanyası düzenlendi.

Arsuz Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile Atatürk Kent Meydanında, Samandağlı Bünyamin bebek ve nakil bekleyen tüm hastalar için, “Kan ve Kök hücre Bağışı” kampanyası gerçekleştirildi. Bu kampanyaların çok değerli olduğunu ve kendisini iyi hisseden herkesin kan vermesi gerektiğini belirten Başkan Güven, “ sağlık hepimiz için gerekli. Sağlıkta da yardımlaşma çok çok önemli. Kan bütün hastalar için, acil durumlarda tıbbın başvurduğu araçlardan bir tanesidir. Bunun için kan bağışı yapmak dünyanın en büyük sevaplarından bir tanesidir.  Herkesi bu bağışı yapmaya davet ediyorum. Başkasına yaptığımız bu bağış yarın bizlere ya da yakınımıza dostumuza faydalı olacaktır. O yüzden bu bağış önemli. Ayrıca bir çocuğumuz var ki lösemi, Allah şifasını versin. Ona da eğer uygun bir dokuyla verici, donör bulunursa çok iyi olacak. Bu yönüyle de baktığınızda büyük bir iyilik yapmış olacağız. Çünkü bir kan bir hayat kurtaracaktır. Bunu hep beraber bilelim ve herkesi bu bağışa çağırıyorum,” ifadelerini kullandı. Kampanyaya belediye personelleri ve halk yoğun ilgi gösterdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.