Akademisyen-Gazeteci İhsan Gülüş’ün anne acısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Akademisyen –Gazeteci İhsan Gülüş annesi Meryem Gülüş’ü (88), Mersin’in Mut ilçesinde dün (01,06.2020) öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı. Yaşlılığa bağlı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Meryem Gülüş, ikisi kız altı çocuk annesi idi.

Akademisyen –Gazeteci İhsan Gülüş, annesi Meryem Gülüş’ü (88) Mersin’in Mut ilçesinde dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı. Yaşlılığa bağlı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Meryem Gülüş, ikisi kız altı çocuk annesi idi.

İhsan Gülüş, MKÜ İMYO’da öğretim görevliliği görevinde bulunmuş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu olarak görev yapmış, İskenderun’da Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı muhabirliği döneminde de bölgemizde basın sektöründe başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Halen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde Akademisyenlik, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gazetecilik üzerine doktora yapan Kıymetli eniştemiz meslektaşımız İhsan Gülüş’e, kardeşimiz Selma Korkmaz Gülüş’e, Gülüş ailesine ve sevenlerine Ekogündem Gazetesi Ailesi ve Korkmaz Ailesi olarak taziye mesajımızı iletiyor geride kalanlara Allahtan sabır ve sağlık diliyoruz.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.