Buğday hasat zamanı anız yakmamalı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Hatay’da buğday için hasat zamanindayiz.. Verim güzel, çiftçimiz mutlu yüzler gülüyor.. ” diyen Hatay Tabiatı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç, anız yakımı konusunda çiftçileri uyardı. Anız yakmanın toprağa zarar vereceğini kaydeden Öğünç, uyarılara uymayan ve anız yakan çiftçilere cezai işlemlerin olduğuna dikkat çekti. 
“Buğday hasat zamanı anız yakmamalı” Hatay Tabiatı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç, “Anız Yakımını Durdur” Hatay’da buğday için hasat zamanindayiz.. Verim güzel, çiftçimiz mutlu yüzler gülüyor.. Her yıl olduğu gibi Anız yakımı konusuna bir kez daha dikkat çekmek istiyoruz. “Cennet’i cehennem ateşi ile yakmayın. Yazıktır, günahtır suçtur cezası var” Bu yılki yaptırımlar cezalar çok daha farklı.. Uyarmak bizden olsun.. Tüm çiftçilerimize hayırlı bol kazanç dileklerimle.. ” şeklinde mesaj verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.