Normalleşme sürecinde  65 yaş üstü sokağa çıktı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Fatih Tosyalı 65 yaş üstü vatandaşların bayramını kutladı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, normalleşme süreci kapsamında birkez daha sokağa çıkan yaşlı vatandaşların bayramını kutladı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Onları mutlu görmek bizim için en büyük bayramdır”dedi.

“Başlarımızın tacılar”
Yaşlı vatandaşların başlarının tacı olduğunu belirten Belediye Başakanı Fatih Tosyalı,”Mübarek Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sokağa çıkma serbestliği kapsamındaki 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık ve dualarını aldık.Bu bayram belki sevdiklerinden uzak kalan, evlatları, torunlarıyla hasret gideremeyen yaşlılarımızla Millet Parkımızda bir araya gelerek sohbet ettik, kolonya, bayram şekeri ve maske takdiminde bulunduk “dedi.

Eski güzel günlere tekrar kavuşacağız

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu sene bayramlarımızı pandemi şartları altında kutluyoruz.Ramazan Bayramını da bu şartlarda yaşıyoruz. Tüm yaşlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.Onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz.Güzel günler tekrar gelecek inşallah” dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.