Bayramda yol kontrolü ve trafik denetimi yapanlara bayram ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ramazan Bayramının ilk gününde Serinyol, Belen ve Arsuz da yol  kontrolü ve trafik denetimlerini gerçekleştiren Kolluk Kuvvetlerimize bayram ziyaretinde bulundu.
24 Mayıs 2020 Pazar günü gerçekleştirdiği ziyarette Vali Doğan görevi başındaki emniyet güçlerimizle koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak yaptığı Bayramlaşmada, ‘’ Bu bayramı koronavirüs salgını yüzünden sevdiklerimizden ayrı evlerimizde geçirmek durumunda kaldık. Önümüzdeki bayramları yine hep birlikte bir arada geçirebilmemiz için bu bayram alınan tedbirlere uymak zorundayız. İnanıyorum ki bu süreci hep birlikte kurallara uyarak en kısa sürede atlatacağız. Başta burada bulunan görevlilerimizin aileleri olmak üzere tüm Hataylı hemşerilerimin Ramazan Bayramını Kutluyorum.’’ dedi.
 
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.