İskenderun’dan Türkiye’ye anlamlı mesaj: İyi Bayramlar Türkiye

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gazeteciler Milletvekilleri ve Belediye başkanı, “Aramızda olsa da mesafe, kalplerimiz birlikte. İyi Bayramlar Türkiye” yazılı pankart açarak bayram kutlaması yaptılar.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Millet Parkında organize edilen bayramlaşma programında sosyal mesafe kurallarına uyularak hep birlikte Türkiye’ye bayram mesajı verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk kez Ramazan bayramını evinde geçirecek olan vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan gazeteciler, “Aramızda olsa da mesafe, kalplerimiz birlikte. İyi Bayramlar Türkiye!” Yazılı pankart ve Ay Yıldızlı balonlar ile bayram mesaj yolladı.

Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İGC Başkanı Veysel Cıncık, birer konuşma yaparak koronavirüs tedbirleri kapsamında bu bayramı evlerinde geçirmek zorunda olan Türkiye’ye sıcak ve duygu yüklü mesaj yolladılar. Bayramlaşmada gazetecilere bayram lokumu ikram edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.