İskenderun Kaymakamı Yönden’den Bayram mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ramazan Bayramı arefesinde bayram mesajı yayımlayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli günler olduğunu anımsatarak, bayramlalrın millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları unutturan bayramlar, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getirmeleriyle inanç ve kültür medeniyetimizin en temel unsurları olduğunu ifade etti.

Kaymakam İskender Yönden mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: 

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerini içeren “Ramazan Bayramı” na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

Bu özel günlerde kendi mutluluklarımızın yanı sıra, yapacağımız yardımlarla ve ziyaretler ile çevremizde ki insanlarında yaşamlarına bir nebze de olsa mutluluk katmak bu bayrama ayrı bir anlam katacağı şüphesizdir.

Bu bağlamda, bu yıl idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nda yakınlarımızı, dostlarımızı, komşularımızı, kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi sosyal izalasyon ve sosyal mesafe esası gereğince ziyaret edemesek de telefon yoluyla iletişime geçmek suretiyle vereceğimiz bir güzel mesaj ve göstereceğimiz bir içten sevgi aramızdaki mesafeleri kapatacak ve gönüllerimizi birleştirecektir.

İnsanımızı öteden beri birlikte tutan ve güçlü kılan bu müstesna bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün, bizleri yeni ufuklara taşıyacağına olan inancımız tamdır. Bu manada bir ve büyük bir millet olma şuuru içerisinde; huzurumuzu bozmak ve aramıza fitne sokmak isteyenlerin hain emellerini boşa çıkarmalı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde huzur dolu bir bayramı gelecek günlere taşımalıyız.

Bütün bu güzelliklerin, huzur ve barış ortamının sürekli olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizde görev yapan adli, askeri ve sivil erkânın, tüm kamu personelinin, özel sektör yönetici ve çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer İskenderun halkının bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum.

Ayrıca; Vatandaşlarımızın bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan her türlü tedbir ve önlemler ilgili kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak alınmakta olup, bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara ve güzide İlçemizin asayiş ve huzurunun sağlanmasına katkıda bulunan duyarlı vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.