Yıldırım Tepe’nin demir köprüsü tamamlandı. Sıra çevre düzenlemesinde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sakarya Mahallesi ve Küçük sanayi sitesi demir köprüyle bağlandı…

Yıldırımtepe’ye köprü yapımı tamamlandı

İskenderun Belediyesi tarafından Feyezan kanalı üzerine yapılan, Yıldırımtepe’yi ve diğer tepe mahalleri, Sakarya Mahallesi ve küçük sanayi sitesine bağlayacak olan demir köprü tamamlandı. Sıra çevre düzenlemesinde…

İskenderun Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü Köprü kenarlarında yol ve çevre düzenlemelerinin ardından köprü, halkın kullanımına açılacak.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Yıldırımtepe Mahalle Muhtarı Veli Demircan ve beraberinde ekip ile birlikte yapılan demir köprüyü inceledi.

Hayırlı olsun
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Bu köprü için vatandaşlarımızdan yoğun bir istek ve talep vardı. Bu köprü sayesinde vatandaşlarımız rahatça yolu uzatmadan karşı mahalleye geçebilecek.Köprü kenarlarında Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan yol ve çevre düzenlemelerinin ardından köprümüz halkımızın kullanımına açılacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Tosyalı’ya teşekkür

Yıldırımepe Mahallesi Muhtarı Veli Demircan ise köprünün yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Mahalle halkı adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu köprünün açılması ile büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olacağız.Yapılan hizmetlerden ötürü Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.