Ellerinizi öpemeyecek olmamız, sevgimizin eksikliğinden değil, sizlerin hayatını korumak için”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anneler günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Ellerinizi öpemeyecek olmamız, sevgimizin eksikliğinden değil, sizlerin hayatını korumak için” dedi.

Başkan Yavuz mesajında; “ Yeryüzünün melekleri değerli annelerim. Bu yıl virüs illetinden dolayı kokunuza biraz hasret kalacağız belki ama hiçbir mesafe anne sevgimize engel olamayacaktır.!

Öncelikle Şehit Analarımız başta olmak üzere bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum.

Bu yıl sizlere sarılıp ellerinizi öpemeyecek olmamız, sevgimizin eksikliğinden değil, sizlerin hayatını korumak ve tehlikeye atmamak içindir.

Bu sebeplerden ötürüde olsa bizlere kırılmayın, gücenmeyin.!

Bu konudaki tek güvencemiz, sizlerin sevgisi ve hoşgörüsü olacaktır.!

Az kaldı; Bu günler bitecek ve bizler yine sizlerle birlikte büyük bir coşkuyla, şenliklerle anneler gününüzü kutlayıp, buram buram kokan sevginizi yine içimize çekerek ellerinizi öpüp sarılarak hasret acısını dindireceğiz.

Sabrınız – anlayışınız –hoşgörünüz ve bitmeyen sevginiz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Değerli analarım; Sizlerin hayatı için biraz daha sabırla evde kalalım, sağlıklı olalım.! Anneler gününüz kutlu olsun.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.