İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün  alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği gün olduğunu söyledi.

“Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan çalışan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyor, bu günün birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosyalı mesajında, “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyada birlik ve dayanışmanın sembolü olarak kutlanan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Ülkelerin istikrar içinde gelişmesi ve kalkınmasında, ekonomilerinin yapılanmasında ve belirlenen hedeflere ulaşmasında işçi ve emekçi kardeşlerimizin katkısı çok büyüktür.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helâl kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. 1 Mayıs gününün taşıdığı anlamın bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir fonksiyon icra edebileceği de kuşkusuzdur.”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.