Onlar Da Birer Can Taşıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağında… Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

İskenderun Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma yasağından etkilenen sahipsiz hayvanları unutmadı.

Özellikle kent merkezinde boş kalan sokaklarda ihtiyaç duydukları gıdaya ulaşmakta zorlanan sokak hayvanları için mama ve su bırakıldı.

Onlar Da Birer Can Taşıyor

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerimizin yanı sıra, güvercinlerimize de çevre müdürlüğü ekiplerimiz mama, su ve yemlerini veriyor. Çünkü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu canlar beslenme sıkıntısı yaşayabiliyor. İskenderun Belediyesi olarak, bölgemizde yaşayan sokak hayvanlarının yanındayız. Çünkü onlar da birer can taşıyor. Bu canların da beslenmesi ve sularını alması gerekiyor ki mutlu olsunlar. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde onların da yanında yer almaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.