Teknoversite’de çevrimiçi etkinlik 20.20’de İSTE Rektörü’nün açılış konuşması ile start alıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE), Koronavirüs salgın süreci nedeniyle 5’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla 20 – 22 Nisan tarihleri arasında düzenlediği Teknoversite Günleri, bu akşam saat: 20.20’de İSTE Rektörü Türkay Dereli’nin açılış konuşması ile start alıyor.

5’nci Teknoversite Günleri ilk kez çevrimiçi konferanslar ve e-spor müsabakaları ile çevrimiçi ortamda internet üzerinden düzenlenecek etkinlikte Türkiye ve dünyadaki teknolojik gelişmeler ele alınacak.

Teknolojiyi yakından takip eden herkes etkinliğin ilk gününde yani bu akşam saat 21.00’de çevrimiçi konferansta Dijital dönüşüm ve 5G konulu konferansta Dijital Dönüşüm Araştırmacısı Dr. Haluk Gökşen ile buluşacak.

Düzenlenecek etkinliklerde çevrim içi konferanslarda ayrıca İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Sedat Baştuğ Denizcilikte Dijitalizasyon, İSTE Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı, TÜBA GEBİP Üyesi Do. Dr. Mehmet Lütfi Yola Yeni Nesil Koronavirüs(COVİD-19) Teşhisi için İmmünosensör Teknolojileri, Erdem Kaya Patent Y.K. Başkanı Erdem Kata Yenilikçi Fikirler Nasıl Korunur?, Astrofizikçi(NASA/JPL-Caltech) Dr. Umut Yıldız Uzay Araştırmaları Üzerine Bir Söyleşi, Magiclab Etkinlik ve İletişim Sorumlusu Elif Karaata Oyun Sektöründe çalışmak,  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fak. Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Emre Güler Pandemi Sonrası Turizm, İnovasyon Danışmanı  Müjgan Çetin Korona günlerinde İnovasyon Yönetimi konu başlıklarıyla dijital ortamda teknoloji Günlerinin konuğu olacak.

E-SPOR turnuvaları için de başvurular başlamış olup 20 Nisan 23:59’a kadar instagram, facebook, twitter sosyal medya hesaplarından @isteespor‘u takip edip, maçları canlı olarak izlenebilecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.