BAŞKAN GÜVEN, “BU ZORLU SÜRECİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve  Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Karaağaç Semt Pazarını denetleyerek vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Arsuz Belediyesi, Karaağaç Ek Hizmet Binası ve Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezinde kurduğu atölyelerde, gönüllü kadınlarla birlikte, belediye imkânları doğrultusunda ve sınırlı sayıda maske üretiyor. Ürettikleri maskeleri ücretsiz bir şekilde halkın toplu kullanım alanlarında dağıtarak, vatandaşlara destek oluyor. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Karaağaç Semt Pazarı alanını denetledikten sonra vatandaşlara ücretsiz maske dağıtan Başkan Asaf Güven, her zaman halkın yanında olduklarını ifade etti.  Başkan Güven, “ Biz belediye olarak imkânlarımız doğrultusunda ve sınırlı sayıda, iki noktada, gönüllü kadınlarımızla birlikte maske üreterek, vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde dağıtıyoruz. Bu zorlu süreci birlikte aşacağız. Ancak vatandaşlarımızın kurallara uymaları ve evinde kalmaları gerekmektedir. Bizlerde belediye olarak, tüm imkânlarımızı zorlayarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu durumda vatandaşlarımız, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalıdır. Çıkmak zorunda olan kişilerin ise hem maske kullanımına hem de fiziksel mesafeye dikkat etmesi gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.