Samandağın Turizm Potansiyelini Canlandırmak Amacıyla İncelemelerde Bulunuldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağın Turizm Potansiyelini Canlandırmak Amacıyla İncelemelerde Bulunuldu.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları ve Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Murat Bayram ile birlikte Samandağ’ın Turizm potansiyelini artırmak amacıyla Samandağ’da yapılacak park alanları ve Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde bulunan imar yolları ile ilgili incelemelerde bulundular.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak turizm şehri olan Samandağ’a bir an önce kazandırılması amacıyla İlçe Merkezinde yapımı devam eden Katlı Otopark’ta yapılan incelemelerin ardından Denizde Kapalı Spor Salonu ile İlçe Stadı arasında bulunan alanda yapılması planlanan park alanı ve Deniz – Çevlik arasında bulunan park alanında incelemelerde bulundular. Ardından yapımı devam eden Kent Park’ta yapılan çalışmaları incelediler.

Yapılan incelemelere Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran, Timur Bozoğlan, Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve Fen İşleri Teknik elemanları da katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.