İSKENDERUN BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMUYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Koronavirüs ile mücadelede önemli çalışmalar yapan İskenderun Belediyesi bu süreçte sokak hayvanlarını da unutmuyor.

Dünya ve ülke gündeminde olan korona virüse karşı pek çok alanda önlemlerini arttıran ve insanların ortak yaşam alanlarında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi, beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını da unutmuyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Salgın ile mücadelemiz devam ediyor ama bu süreçte can dostlarımızı da unutmuyoruz “dedi.

CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK

İlçe genelinde sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Ekiplerimiz korona virüs salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında, özellikle parklarda bulunan güvercinler ve tüm sokak hayvanlarını unutmayarak İlçemizin çeşitli noktalarına mama, yem ve su takviyesi yapıyor. Vatandaşlarımızın evlerinde kaldıkları süre boyunca sokak hayvanlarının beslenmesini ekiplerimiz periyodik olarak ilçe genelinde sürdürmeye devam edeceklerdir” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.