CHP Arsuz İlçeden vatandaşa nano kumaştan yıkanabilir maske dağıtımı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Arsuz İlçe Başkanlığı, yaklaşık 3 hafta önce üretimine başladığı siyah renkte ve nano kumaştan yıkanabilir maske üretimini ihtiyacı olanlara ulaştıracak.

Sokağa çıkma yasağı ilan edildikten sonra Arsuz halkının soğukkanlı, sabırlı davranması dolayısıyla halka teşekkür eden CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, bir sonraki paylaşımında da sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Arsuzlular’a şöyle seslendi.

“Değerli Arsuz halkı;

CHP Arsuz İlçe Başkanlığı olarak, yaklaşık 18 gün önce üretimine başlamış olduğumuz ve tek tek jelâtinle paketlediğimiz, (“tek kullanımlık olmayan” ) siyah renkte ve nano kumaştan olan, yıkanabilir maske sayımız an itibariyle 2.000 olmuştur. Yarından itibaren siz değerli halkımıza maskeleri talepleriniz doğrultusunda dağıtmaya başlayacağız. Maskeye ihtiyacı olanlar lütfen bizlere ulaşsınlar… CHP Arsuz İlçe Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi yanınızdayız.

#PTT ‘ye gitmenize gerek yok
#ECZANEYE gitmenize gerek yok
#EVİNİZDENÇIKMAYINLÜTFEN
Bizi arayın,biz size maskenizi getiririz.

Ben, sen, o yok BİZ varız. Herşey Arsuz’da sizlerle birlikte daha güzel. Cumhuriyet Halk Partisi varsa sizler için var.

Yalnız değilsin Arsuz.
Yanınızdayız.
Sizleri seviyoruz.

İletişim:  0532 416 10 56

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.