Vali Doğan’dan Paskalya Bayramı Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi  Rahmi Doğan, Paskalya Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hristiyan vatandaşlarımızın en büyük bayramı olan ve İsa Peygamber’in son yemeğini, ölümünü, insanlar için kendini feda edişini ve üç gün sonra dirilişini simgeleyen Paskalya Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.

Paylaşım, dayanışma ve sebat gibi seçkin manevi değerleri günümüze taşıyan Paskalya ruhunun, halkımızı birbirine bağlayan kardeşlik hislerini daha da pekiştireceğine inanıyorum.

 

Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmeler saygı ve sevgi ile birlik olmayı, kardeşçe birbirimizi desteklediğimiz nispette güçlü olacağımızı göstermektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Hristiyan hemşehrilerim başta olmak üzere tüm Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramı’nı bir kez daha kutluyor ve bu bayramın ilimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.