ARSUZ BELEDİYESİ’NDEN “ÜCRETSİZ MASKE”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla Arsuz Belediyesi Karaağaç Ek Hizmet Binası ve Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezinde, maske üreterek, halka ücretsiz bir şekilde dağıtmaya başladı.

Arsuz Belediyesi, özellikle Koronavirüs sebebi ile maske stoklarının yetersiz olduğu haberlerinin çıkmasının ardından maske üretimi gerçekleştirerek ortak kullanım alanlarında dağıtmaya başladı. Vatandaşların yapılan tüm uyarıları dikkate almalarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,” Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de maalesef etkilemiş durumda. Özellikle maske stoklarında yaşanan yetersizlikten dolayı bizlerde, diğer belediyelerimiz gibi maske üretimine başladık. Sağlık çalışanları dâhil tüm vatandaşlarımıza yetecek maskelerin olmadığı haberleri yayılmaya başlayınca böyle bir karar alarak, bu işi gönüllü yapan arkadaşlarımızla faaliyete başladık.  Tamamen sağlıklı ortamda ve özellikle kullanılan malzemelerin neredeyse ambalajında işlemden geçirilerek maskeler üretiliyor.  Halkımıza bugün itibariyle dağıtmaya başladık. Her gün üretebildiğimiz kadar maskeyi ortak kullanım alanlarında ücretsiz olarak dağıtacağız. Diğer yandan Büyükşehir Belediyemizle birlikte dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğiz. Zorunlu olmadıkça lütfen evimizden dışarı çıkmayalım,” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.