İskenderun Gençlik Merkezi’nden  “Koruyucu siperlik”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gençlik Merkezi’nin koordinasyonunda korona virüsten korunmak amacıyla “Koruyucu siperlik” üretiyor. İlk parti 1004 adet üretimi tamamlayan İGM, üretilen koruyucu sperliklerin dağıtımını İskenderun kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleştirecek.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Üretmeye devam ediyoruz. Öncelikle yaptığımız ilk paylaşımdan sonraki olumlu tepkileriniz, teşekkürleriniz, hayır dualarınız ve destekleriniz için hepinize şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bizleri hem onurlandırdınız. Hem de motive ettiniz. Bizim niyetimiz devlet büyüklerimizin de desteği ile bu zorlu süreçte bir vatandaş ve Gençlik Merkezi olarak taşın altına elimizi sokmaktı. Günlerdir hepimiz evimizde sevdiklerimizi bırakarak elimizden geldiğince Merkezimizde tedbirlerimizi alarak bu ateşe karınca misali su taşımaya çalışıyoruz. Her şeyden önemlisi üretiyoruz. Bu hafta toplamda 1004 üretimle ilk partimizi tamamladık. Şuan temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılan siperliklerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün ve Sayın Kaymakamımızın öncülüğünde ilgili yerlere teslimini gerçekleştireceğiz. Bizlerden maddi ve manevi desteği esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemil ŞENSÖZ ‘ e, İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN’ e, Kızılay İskenderun Şube Başkanımız Recep SİVRİ’ ye ve bu zorlu süreçte Koruyucu siperlik üretiminde çalışan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.